Web Analytics Made Easy - Statcounter

مهین قدیری اولین قاتل سرسالی تاریخ جنایی ایران است که 5 زن را در قزوین برای سرقت طلاهایش به قتل رساند. ماجرای این زن جنایتکار بعد از 12 سال به فیلم مستند تبدیل شد و کارآگاهان جنایی پرونده با ایفای نقش در آن از ناگفته ها گفتند!    

دستگیری نخستین زن قاتل سریالی تاریخ جنایی ایران مهین قدیری نام دارد که پس از 5 قتل راز جنایت هایش فاش شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

نخستین ‌زن قاتل سریالی تاریخ قضایی ایران پس از 109 روز عملیات پلیس آگاهی قزوین بازداشت شد. این زن 31 ساله که مهین نام دارد با یک خودروی رنوی کرم‌ رنگ اقدام به شکار 5 زن میانسال در مقابل امامزاده‌های مختلف قزوین کرده و آنان را به قتل ‌رسانده بود. این زن که در اعترافات اولیه انگیزه خود را سرقت طلا و جواهرات قربانیان خود اعلام کرده است به افسران بازجو گفته، تمام نقشه‌اش را در داخل خودروی خود انجام می‌داده است. طبق اعترافات این زن مشخص شده است وی با کمین در امامزاده‌ها(ع)، قربانیان 51 تا 66 ساله‌اش را انتخاب کرده و با اعلام این موضوع که «چقدر شما شبیه به مادرم هستید» و یا «شما چقدر چهره مهربانی دارید»، با آنان طرح دوستی ریخته و سوار بر خودروی خود می‌کرد تا به مقصد برساند.

قتل سریالی زنان در رنو کرم رنگ

 مهین  قدیری در بین راه پس از دادن آبمیوه خواب‌آور، آنان را بیهوش می‌کرد و سپس با دست یا روسری خود، قربانیان را خفه کرده و اقدام به سرقت پول و طلاهای طعمه‌های خود می‌کرد. قاتل سریالی در اعترافاتش تاکید کرده است که همه این جنایت‌ها را به تنهایی انجام داده و شوهرش از هیچ چیزی خبر ندارد.

بازداشت قاتل سریالی پلیس آگاهی قزوین که از 16 بهمن‌ ماه سال گذشته با کشف یک جسد در منطقه «مینو در» با دستور ویژه «الفت» دادستان قزوین، اقدامات پلیسی خود را برای دستگیری قاتل آغاز کرده بود با قتل‌های دیگر تحقیقات خود را روی دستگیری قاتل سریالی متمرکز کرد. تحقیقات دقیق ‌تر، بررسی لحظه به لحظه جنایت‌ها و اظهارات شاهدان، از دومین قتل مشخص شد که یک خودروی رنو 5 در محل رها شدن جسد دیده شده، اما شاهد به خاطر تاریکی، رنگ آن را روشن اعلام کرده بود و پلیس، 3 رنگ کرم، زرد و سفید را جهت بررسی و تحقیق در دستور کار قرار داده بود. با اعلام نظریه ماموران اداره تشخیص هویت پلیس آگاهی قزوین مبنی بر اینکه در قتل سوم رد لاستیک یک خودروی رنو در کنار جسد کشف شده است این فرضیه را قوت داد که قاتل با یک خودروی رنو اقدام به این قتل‌ها می‌کند. در کنار این فرضیه، کارآگاهان اداره آگاهی قزوین، جست‌وجو برای یافتن پرونده‌هایی که درباره ربوده شدن توسط یک خودرو، زورگیری و ... بود را آغاز کردند. در این بررسی‌ها به پرونده شکایت یک زن برخوردند که او یک سال قبل در همان محدوده کشف جسدها سوار خودروی رنویی شده بود که راننده آن یک زن بود که پس از تعارف آبمیوه، قصد داشته او را نیز بیهوش کند که وی متوجه توطئه راننده زن شده و پس از فریاد زدن توانسته بود از دست راننده بگریزد.

 

نخستین ردپای قاتل سریالی در قزوین

این زن پس از این اقدام به پلیس مراجعه کرده بود اما نتوانسته بود شماره پلاک خودروی رنو را در اختیار پلیس قرار دهد. کارآگاهان با مراجعه به این زن خواستند در صورت مشاهده این رنو، شماره آن را به پلیس اعلام کند و چند روز پیش این زن که به‌ طور اتفاقی آن خودرو را در منطقه‌ای از قزوین دیده بود، شماره‌اش را یادداشت کرده و به پلیس اطلاع داد. با این سرنخ، پلیس توانست پس از 109 روز به تمام شایعات پیش آمده در قزوین خاتمه دهد.

مهین شامگاه پنجشنبه 24 اردیبهشت‌ ماه  1388، ماموران پلیس پس از دریافت دستور بازداشت از دادستان قزوین برای بازداشت قاتل سریالی قزوین به منطقه شنبه‌بازار مینودر مراجعه کردند و پس از اقدامات اطلاعاتی مهین قدیری و همسرش را دستگیر کردند. در بررسی از خانه قاتل سریالی تمام روزنامه‌هایی که این جنایت‌ها را پیگیری می‌کردند، کشف شد و علاوه بر آن، مقالات‌ و نوشته‌هایی درباره قتل‌های سریالی پاریس نیز به دست آمد. پس از انتقال متهمان به اداره آگاهی بازجویی توسط افسران بازجو و الفت، دادستان قزوین و 2 بازپرس جنایی قزوین آغاز شد.

منبع: فردا

کلیدواژه: اولین قاتل سریالی زن ایران یک خودروی رنو آگاهی قزوین قاتل سریالی جنایت ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.fardanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فردا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۰۶۰۷۴۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اولین دانشکده علوم خانواده دانشگاه تهران راه‌اندازی شد

دانشکده علوم خانواده دانشگاه تهران به عنوان اولین دانشکده علوم خانواده ایران با حضور انسیه خزعلی، معاون رئیس جمهوری در امور زنان و خانواده و سید محمد مقیمی، رئیس دانشگاه تهران افتتاح شد.

به گزارش ایسنا به نقل از روابط عمومی دانشگاه تهران، منصوره کرمی همسر شهید مسعود علیمحمدی استاد شهید دانشگاه تهران که با دستور رئیس دانشگاه تهران به عنوان مشاور دانشکده علوم خانواده فعالیت می‌کند، در آئین بهره‌برداری از اولین ساختمان این دانشکده که همزمان با روز معلم و استاد برگزار شد، حضور داشت و روبان این افتتاحیه را قیچی کرد. 

الهام امین‌زاده معاون بین‌الملل دانشگاه تهران، دکتر زهرا ناظم بکایی رئیس دانشگاه الزهرا(س) و فخرالسادات نصیری مشاور وزیر علوم در امور زنان و خانواده نیز در این مراسم حضور داشتند. 

دکتر انسیه خزعلی، معاون رئیس‌جمهوری در آئین افتتاح ساختمان دانشکده علوم خانواده که با حضور رئیس دانشگاه تهران و معاون آموزشی وزیر علوم برگزار شد، به اهمیت مسئله خانواده اشاره کرد و گفت: بسیاری از تهاجم‌های دشمن در راستای حذف و انحراف خانواده و فردگرایی و فاصله گرفتن از یک زندگی جمعی و مشارکتی و طبیعی در خانواده است؛ بنابراین رئیس‌جمهور کشورمان عنوان «جنبش تعهد به خانواده» را در سازمان ملل مطرح کردند.

استاد دانشگاه الزهرا (س) با بیان اینکه حرکت غرب در سه حیطه «با نفی جنسیت در سند ۲۰۳۰»، «رواج خانواده‌های تک واحدی» و «با به رسمیت شناختن خانواده‌های انحرافی و هم‌جنس» به خانواده ضربه می‌زند، تاکید کرد: وظیفه داریم مبانی و زیرساخت‌های شناساندن خانواده‌های فطری و طبیعی که اساس تربیت انسان‌ها در آن شکل می‌گیرد را مورد توجه قرار دهیم، بر این مبنا ایستادگی کنیم و پایداری نشان دهیم و در حطیه علمی قوی پیش برویم و تاکید بر خانواده گسترده در فرهنگ و تمدن ایرانی اسلامی را معرفی کنیم.

معاون رئیس‌جمهوری در امور زنان و خانواده با ابراز امیدواری نسبت به اینکه دانشکده علوم خانواده دانشگاه تهران به عنوان مرکزیت و محوریت شناساندن خانواده، پشتیبانی از خانواده و انتشار و گسترش فکر در حوزه خانواده عمل کند، گفت: سند تعهد به خانواده آماده شده است و این سند در روز بین‌المللی خانواده رونمایی می‌شود.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه تهران، قاسم عموعابدینی، معاون آموزشی وزیر علوم، تحقیقات و فناوری نیز در این مراسم گفت: در دوره جاری مدیریتی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری موفق شدیم تا در شورای گسترش آموزش عالی مصوب کنیم که دانشکده علوم خانواده در سه دانشگاه تهران، شهیدبهشتی و الزهرا (س) ایجاد شود.

وی گسترش فعالیت‌های علمی بین رشته‌ای در قالب دانشکده علوم خانواده را مسیر درستی در راستای تقویت خانواده در پرتو تعلیم و تربیت دانست و خاطرنشان کرد: در برنامه تحولی وزارت علوم که سال گذشته به دانشگاه‌ها اعلام شد، ایجاد ۱۵ رشته مرتبط با خانواده مورد تاکید قرار گرفت.

در آغاز این برنامه نیز دکتر فاطمه یزدیان، رئیس دانشکده علوم خانواده دانشگاه تهران، گزارشی از روند تاسیس و راه‌اندازی این دانشکده ارائه کرد و گفت: نیاز بود مبنای تاسیس این دانشکده بر پایه توسعه زیست‌بوم، گفتمان‌سازی، اجتماع‌سازی و ارائه راه حل‌های بر پایه نوآوری اجتماعی داشته باشیم؛ چراکه ضرورت تاسیس دانشکده علوم خانواده بر پایه برخی شاخص‌ها نظیر جمعیت، سلامت اجتماعی، سلامت فیزیکی و توانمندسازی و مباحثی در زمینه حکمرانی است.

وی در ادامه سخنان خود به معرفی ارکان دانشکده تازه تاسیس علوم خانواده پرداخت و گفت: دانشکده دارای چندین رکن از جمله بخش آموزش و پژوهش، اندیشکده کسب‌وکار خانوادگی، مرکز مطالعات زنان و خانواده و خانه خلاق و نوآوری، آزمایشگاه تاثیر، اندیشکده تاثیر و نوآوری اجتماعی و مرکز جامع تعلیم و تربیت خانواده‌محور است.

رئیس دانشکده علوم خانواده دانشگاه تهران همچنین به همکاری دانشگاه علوم پزشکی در این دانشکده اشاره کرد و گفت: این دانشکده با گروه سلامت و خانواده دانشگاه علوم پزشکی تهران همکاری دارد و یکی از گروه‌های مستقر در این دانشکده به صورت مشترک با دانشگاه علوم پزشکی اجرا می‌شود.

 یزدیان به اهداف راه‌اندازی اندیشکده کسب‌وکار این دانشکده نیز پرداخت و گفت: هدف از راه‌اندازی این اندیشکده، افزایش توانمندی در حوزه کسب‌وکار خانوادگی و کنشگری سالم بین صنعت، دانشگاه و حاکمیت است.

رئیس دانشکده تازه تاسیس علوم خانواده دانشگاه تهران، ضمن معرفی و بیان اهداف مرکز مطالعات زنان و خانه خلاق و نوآوری، از راه‌اندازی آزمایشگاه تاثیر از سوی معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری خبر داد و گفت: این آزمایشگاه جامع، نخستین آزمایشگاه در حوزه علوم انسانی است و یک ابرپروژه و یک پروژه پیشران و یک هم‌آفرینی برای آینده است که عملاً فعالیت‌ها، طرح‌ها و سیاست‌ها و برنامه‌هایی که در حوزه زنان انجام خواهد شد را از نظر تاثیرگذاری بررسی می‌کند.

وی هدف از تاسیس اندیشکده بانکداری و نوآوری اجتماعی را ارتقای پژوهش‌ها در زمینه بانکداری و مالی بر پایه نوآوری اجتماعی ولی برای ارتقای تعالی خانواده دانست و در بخش دیگری از سخنان خود به نحوه جذب دانشجو در این دانشکده پرداخت و پذیریش از طریق آزمون سراسری، استاد محوری و معرفی از طریق سازمان‌ها و ارگان‌ها را از جمله روش‌های جذب دانشجو در این دانشکده برشمرد.

وی در پایان به راه‌اندازی سایت دانشکده علوم خانواده به سه زبان فارسی، انگلیسی و فرانسه اشاره کرد و گفت: به زودی زبان عربی نیز به این زبان‌ها افزوده می‌شود.

انتهای پیام 

دیگر خبرها

  • درگیری خیابانی در رشت منجر به قتل جوان ۲۲ ساله شد
  • سقوط خودروی دنا در قزوین یک‌کشته و دو مصدوم داشت
  • اولین دانشکده علوم خانواده دانشگاه تهران راه‌اندازی شد
  • افتتاح اولین دانشکده علوم خانواده ایران در دانشگاه تهران
  • ثبت رکورد تاریخی ورزشکاران قزوینی در مسابقات المپیک
  • واژگونی پراید در قزوین ۳ کشته برجای گذاشت
  • کمک میلیاردی یک موسسه خیریه به نیازمندان قزوینی
  • اخبار ورزشی دوازدهم اردیبهشت استان قزوین
  • قاتل سریالی در دام پلیس| او قربانیایش را در بزرگراه رها می‌کرد
  • خرید بیش از ۹۵میلیارد ریال وسایل کمک توانبخشی برای معلولان قزوینی