Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاري آريا - دبير نهمين جشن مستقل انيمشين ايران در اختتاميه اين جشن با تأکيد بر اين که رکود و بيکاري مهم‌ترين مشکل انيمشين ايران است، از مسئولين اين حوزه تقاضا کرد تا راهکاري عملي براي حل اين معضل پيدا کنند.
به گزارش ايسنا، نهمين جشن مستقل سينماي انيميشن مستقل ايران با نکوداشت مهين جواهريان و يادبود زنده‌ياد وحيد نصيريان و با حضور فعالان و هنرمندان حوزه ي انيميشن دوشنبه (20 شهريور) در تالار ايوان شمس به کار خود پايان داد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


محمدعلي صفورا، دبير نهمين جشن مستقل انيميشن ايران با تأکيد بر اين که رکود و بيکاري مهم‌ترين مشکل انيميشن ايران است، گفت: يکي از پيام‌هايي که در اين جشن مي‌خواهيم بگوييم تنگناهايي است که براي جامعه انيميشن به وجود آمده است. رکود و بيکاري باعث شده نشاط و اميد از چهره متبسم انيميشن برود. اين دغدغه مهم نيازمند راهکار عملي از طرف مديران است.
وي ادامه داد: قطعا وظيفه هر مديري تلاش براي بر طرف کردن مشکلات آن حوزه است. از مدير مرکز صباي صدا و سيما تقاضامنديم جهت فعال کردن توليد در آن مرکز دلسوزانه گام برداشته و رونق را به اين عرصه بازگردانند. در اين راستا از ديگر موسسات مثل حوزه هنري، موسسه فرهنگي اوج، کانون پرورش فکري و ساير نهادهاي مربوطه چنين درخواستي را داشته و توجه آنها را به مشکلات اين حوزه جلب مي‌نماييم.
دبير جشن انيميشن افزود: از مرکز گسترش سينماي تجربي که به شکل کمي و کيفي به گسترش توليد انيميشن و در پي ايجاد شرايط بهتر اين حوزه است تشکر مي‌کنم. اين حوزه ظرفيت صنعتي شدن و سود آوري بيشتري نسبت ديگر حوزه هاي هنري دارد زيرا که در اين حوزه تربيت نيروي متخصص را پشت سر گذاشته و تنها نيازمند حمايت همه جانبه است.
در ادامه مراسم کليپي براي يادبود وحيد نصيريان که در آن محمدعلي صفورا، بهرام عظيمي، کيارش زندي، سعادت رحيم زاده، محسن امير يوسفي و افسانه جابري و امير سحرخيز صحبت کردند، پخش شد. سپس از بهرام عظيمي، گلپايگاني، امير سحرخيز، امير يوسفي و خانواده ي وحيد نصيريان دعوت شد تا به روي سن بيايند و لوح تقديري به خانواده مرحوم نصيريان تقديم شد.
افسانه جابري، همسر وحيد نصيريان با حضور در جايگاه با بيان اين که از همه دوستاني که تلاش مي‌کنند ياد نصيريان باشند و هنرش را زنده نگه دارند، تشکر مي‌کنم، گفت: اي کاش در زمان حيات هنرمندان بزرگ ارج بيشتري براي آنها بگذارند زيرا اين‌ها سرمايه ملي اند و براي مملکتشان هستند و بنا بر اين بايد حفظ و حراست شوند؛ هم خودشان و هم آثارشان.
وي ادامه داد: خواسته ما اين است که آثار وحيد نصيريان به نحو درستي ارائه شود و جواناني که تازه وارد اين حوزه شده اند مثل نصيريان نباشند و به آنها امکانات و ارزش بيشتري داده شود تا استعدادهاي آنها خاموش نشود.
اين مراسم در حالي برگزار شد که بر روي يکي از صندلي هاي سالن عکس وحيد نصيريان همراه با دسته گلي گذاشته شده بود.
در ادامه مراسم قطعات موسيقي بي‌کلامي توسط گروهي از نوازندگان اجرا شد.
سپس کليپي براي بزرگداشت مهين جواهريان پخش شد. مهين جواهريان در اين کليپ گفت که در حال انجام کارها و مراحل پاياني انيميشيني به نام کاکل زري است که به زودي به پايان مي‌رسد.
وي ادامه داد: مساله من انيميشن ايران و بچه هايي است که براي ايران کار مي‌کنند. ميخواهيم از کشورهاي ديگر سفارش قبول کنيم و در ايران آن را انجام دهيم.
در ادامه براي تقدير از مهين جواهريان، اکبر عابدي، عليمرادي، صارمي، توکليان، محمد علي صفورا، رانبخش صادقي، علي اکبر صادقي به روي سن آمدند و لوح تقدير و تنديس نهمين جشن مستقل سينماي انيمشين را در حالي که حضار به احترام او ايستاده تشويقش مي‌کردند، به او تقديم کردند.
مهين جواهريان گفت: اکنون بسيار احساس خوشبختي مي‌کنم. در حال حاضر خودم را در جمع خانواده‌ام مي بينم و اي کاش لياقت اين موقعيت را داشته باشم. حرف هايتان بسيار برايم ارزشمند بود. جامعه انيميشن دوست داشتني است زيرا بچه ها در اين حوزه سخت کار مي‌کنند و ساعت ها مطالعه و زحمت مي‌کشند. اين کار باعث شده روحشان شيشه اي شود و زلال باشند.
وي افزود: از هيجان پاهايم به لرزه افتاده است و دهانم خشک شده است. از همه شرايط و عواملي که باعث شده چيزي ياد بگيرم تشکر مي کنم و دست اساتيد اين حرفه را مي‌بوسم.
اين کارگران انيميشن با تاکيد بر اين که اين جامعه يک مشکل دارد و آن هم دغدغه معيشت است، بيان کرد: فعالان انيميشن زندگي راحتي ندارند. اميدوارم با اتفاقات جديدي که قرار است رخ دهد، مثل گرفتن سفارشات از ديگر کشورها، اين موضوع بهبود پيدا کند و بچه هاي ما شاغل شوند و بازار انيميشن گرم و پررونق شود.
جواهريان با اشاره به اين که هفته پيش با کشورهاي خارجي دو قرارداد بسته شده، گفت: از مدير سينمايي کانون تشکر مي‌کنم زيرا در سال گذشته او 30 قرارداد بست و بچه‌ها دعوت به کار شدند و به آنها فرصت تجربه داده شد. از مرکز گسترش هم تشکر مي کنم زيرا آثار زيادي در اين مرکز ساخته شد. همچنين از مرکز صبا براي ارتقاي توليدات خود و اهميت دادن به اين امر تشکر مي‌کنم. خوشحالم که عرصه انيميشن فعال شده و سطح دانشکده ها بالاتر رفته است و پايان‌نامه‌ها حرفه‌اي‌تر شده اند. من خوشحالم که اتفاقات خوبي در جامعه انيميشن مي‌افتد.
سپس از تنديس نهمين جشن مستقل انيميشن ايران به نام "جام انيمشين شهر سوخته" رونمايي شد و به وصورت ويژه به مهين جواهريان تعلق گرفت.
در ادامه يکي از انيميشن هاي جواهريان به نام بارون مياد جر جر پخش شد که البته پخش آن با مقداري تاخير و بي نظمي همراه بود.
سپس در ادامه با حضور هيأت انتخاب و سپس هيئت داوران نهمين جشن انيميشن ايران جوايز اين دوره به برگزيدگان اهدا شد.
از ديگر اتفاقات ويژه در اين دوره ي جشنواره نام گذاري هر يک بخش هاي جوايز به نام يکي از هنرمندان اين حوزه بود. بهترين سبک بصري به نام نفيسه رياحي، بهترين مترح سازي به نام مرحوم پرويز نادري، بهترين فيلم نامه بهنام مرحوم مهدي سماکار، بهترين کارگداني به نام مرحوم وجيه الله فردي مقدم، بهترين فيلم کوتاه انيمشين به نام مرحوم اسفنديار احمديه و بهترين فيلم بلند انيميشين به نام مرحوم وحيد نصيريان نام‌گذاري شده بود.
هاجر مهراني بعد از دريافت جايزه خود در بخش بهترين کارگرداني گفت: در جشن خانه سينما در سال گذشته همه از حال بد انيميشن گفقتند و ما در اين يک سال بسيار تلاش کرديم و اميدوارم هم دل شويم و باهم اتفاقات خوبي را رقم بزنيم.
علي نوري اسکويي بعد از دريافت جايزه خود در بخش بهتريم فيلم بلند انيمشين بيان کرد: بسيار لذت بخش است که اين جايزه به اسم وحيد نصيريان است و حس ميکنم خودش هم اينجاست. اين با ارزش ترين جايزه است که اين فيلم گرفته است. متشکرم وحيد.
برگزيدگان بخش‌هاي مختلف اين جشن به شرح زير است:
لوح سپاس و تنديس در بخش بهترين موسيقي به جهت اثر خلاقانه به ميلاد موحدي براي جمشيد مرثيه‌اي بر يک اسطوره اهدا شد.
ديپلم‌ افتخار به خاطر اثر خلاقانه در بخش بهترين صداگذاري به فرشيد جليلي براي فهرست مقدس تعلق گرفت.
لوح سپاس و تنديس در بخش بهترين صداگذاري به ارش قاسمي براي اثر رهايي از بهشت اهدا شد.
ديپلم افتخار که به نام نفيسه رياحي نامگذاري شده بود در بخش بهترين سبک بصري به شيوا صادق اسدي براي اثر يال و کوپال اهدا شد.
لوح سپاس و تنديس در بخش بهترين سبک بصري به معين صمدي و فرار شانيار براي اثر جمشيد مرثيه‌اي براي يک اسطوره تعلق گرفت.
ديپلم افتخار در بخش بهترين متحرک‌سازي به احسان انصاري و اشکان نعيمي براي اثر روبي و جوجه‌ها اهدا شد.
لوح سپاس و تنديس در بخش بهترين متحرک‌سازي به آرش احسان و ابوالفصل برومندي براي اثر رهايي از بهشت تعلق گرفت.
لوح سپاس و تنديس در بخش بهترين فيلمنامه به محمدرضا عابدي براي اثر پيشخدمت اهدا شد.
ديپلم افتخار در بخش بهترين کارگرداني به هاجر مهراني براي اثر داش آکل تعلق گرفت.
لوح سپاس و تنديس در بخش بهترين کارگرداني به فرنوش عابدي براي اثر پيشخدمت اهدا شد.
لوح سپاس و تنديس در بخش بهترين فيلم کوتاه انيميشن به معين صمدي براي اثر جمشيد مرثيه‌اي براي يک اسطوره اهدا شد.
لوح سپاس و تنديس در بخش بهترين فيلم بلند انيميشن به علي نوري اسکويي براي اثر رهايي از بهشت تعلق گرفت.
ابوالفضل رازاني، عبدالله عليمراد، احمد عرباني، مجيد شاکري، مهدي خرميان، ناهيد صمدي امين، کيارش زندي، حسين ضيايي، بهزاد فراهت هيات داوران نهمين جشن مستقل سينماي انيمشين مستقل بودند.
سعيده ذاکري، علي احمدي، امير حسن ندايي، سعادت رحيم زاده، امير مهران، بهنام دلداده، عليرضا کاويان راد، امير مسعود علمداري، اشکان رهگذر، سعيد زارع، مهدي آقاجاني هيئت انتخاب نهمين جشن مستقل انيميشن ايران بودند.
انتهاي پيام

منبع: خبرگزاری آریا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۴۷۰۶۴۱۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

راهکار پایان دادن به تقاضای کاذب دلار

امتداد - تمام ارکان نظام باید به دنبال تداوم سیاست ثبات ارزی باشند؛ چرا که راهکار علاج اقتصاد بیمار ایران این مقوله بسیار مهم است.

 به گزارش پایگاه خبری امتداد ، آلبرت بغزیان؛ اقتصاددان در گفت‌وگو با خبرنگار ایبِنا در خصوص مدیریت بانک مرکزی بر بازار ارز و تاثیراتی که سیاست ثبات اقتصادی و ارزی در جلوگیری از سفته بازی به‌جا می‌گذارد، گفت: یکی از کارکرد‌های ثبات ارزی که طی سال گذشته توسط بانک مرکزی قابلیت خود را در اقتصاد به نمایش گذاشت، اهمیت تمرکز بر مسائلی است که به ثبات اقتصادی و ارزی منتهی می‌شود، بنابراین این موضوع علاوه براینکه در دستور کار بانک مرکزی است، باید یکی از الزامات مهمی باشد که تمام ارکان دولت‌ها به آن پایبند باشند تا اقتصاد کشور دچار مخاطرات جدی نشود که بی ثباتی ایجاد می‌کند.

وی یادآور شد: هر چند تنش‌های سیاسی و نظامی طی هفته‌های اخیر در مدت محدودی وضعیت بازار ارز را دچار مخاطراتی کرد، اما عدم دستکاری بانک مرکزی به صورت تعمدی درمسائل مرتبط با نرخ ارز نشان داد این بانک خواستار تداوم سیاست ثبات ارزی و اقتصادی است؛ به همین خاطر نیز نوسانات به تدریج کمتر شدند.

بغزیان در ادامه بحث یادآور شد: به دلیل تداوم سیاست‌های بانک مرکزی در موضوع ثبات ارزی در ماه‌های گذشته شاهد این واقعیت بسیار مهم در عرصه جامعه بودیم که مردم مدتی جویای نرخ ارز نبودند چرا که ثبات ارزی در دستور کار بود.

این اقتصاددان گفت: با اینکه در اجرای سیاست ثبات ارزی توسط بانک مرکزی نرخ دلار در بازار آزاد تفاوتی با نرخ ارز رسمی و دولتی داشت، اما به دلیل ایجاد اطمینان در مردم که بازار ارز نوسان ندارد کسی به دنبال خرید ارز و تقاضای کاذب نبود.

وی با بیان اینکه وجود ثبات ارزی باعث هدایت سرمایه‌ها به سمت بانک‌ها در حساب‌های بلند مدت و سرمایه گذاری در تولید و بورس شد، تاکید کرد: بنابراین این روند نشان می‌دهد تمام ارکان نظام باید به دنبال تحقق و تداوم سیاست ثبات ارزی و اقتصادی باشند؛ چرا که راهکار و علاج اقتصاد بیمار ایران، این مقوله بسیار مهم است.

بغزیان گفت: ثبات ارزی و بازگشت آرامش به اقتصاد و بازار‌ها منوط به رسیدن دولت به این درک است که نباید در کار بانک مرکزی دخالت کند، بلکه باید اجازه داده شود تا سیاست تثبیت در بانک مرکزی دنبال شود.

این اقتصاددان در پایان تصریح کرد: از سوی دیگر دولت نباید بابت رفع کسری بودجه و تامین نقدینگی مورد نیاز خود بانک مرکزی را تحت فشار قرار دهد، بلکه باید در این مسیر برای اجرای سیاست‌های بانک مرکزی همراه آن باشد تا زمینه برای مشارکت مردم در امر جهش تولید فراهم شود و سایر سیاست‌ها در بخش‌های مختلف نیز کارساز باشند.

برچسب ها :

این مطلب بدون برچسب می باشد.

دیگر خبرها

  • رکود طرح‌های زیرساختی‌های خراسان شمالی در چهار سال گذشته
  • بیکاری معضلی جدی/ ضرورت رفع مشکلات حوزه کشاورزی
  • بیکاری جوانان از مهم‌ترین معضلات آبادان است
  • رفع چالش بیکاری لرستان نیازمند اعتبارات دولتی و بخش خصوصی است
  • رفع مشکل بیکاری در لرستان نیازمند اعتبار و سرمایه‌گذاری است
  • کلید رشد آینده خودرو‌های برقی در کجاست؟
  • راهکار پایان دادن به تقاضای کاذب دلار
  • تعطیلی دو روزه، بهره‌وری نیروی کار را افزایش می‌دهد/ثبت ۲۸ هزار فرصت شغلی در سامانه ملی
  • سومین نشست صمیمی؛ مدیرعامل پست بانک ایران با معاونین ادارات مستقل و ستادی برگزار شد
  • سهم ۶۰ درصدی کارگران مرکزی از آمار بیمه‌شدگان